Private Events

HIP HIP HURRA… 
Var det noget med en anderledes børnefødselsdag, eller hvad med en familie fest de ikke glemmer.

Vi laver de tema fester, som folk vil huske og snakker om.
Skal familien have en dag som pirater hvor de lærer at skyde med kanoner og kæmpe med huggerter. Eller skal alle være vikinger og lære at smede, kaste med spyd og økser. Eller hvad med en middelalderdag,

 

Tema / oplevelsen: 
Oplev dagen som en ridder turnering og dyst mod selveste Robin Hood. F. eks hvor man lære at skyde med bue, og kæmpe med sværd. Eller skal det holdes som et Ringenes verden hvor man kan blive elver, orker, troldmand eller andet fra Tolkiens vidunderlige verden.
Tryk på de tilhørende links ude til venstre og se hvad vi har at tilbyde.

VI TILBYDER AT ARRANGERE DIN

Børnefødselsdag

HIP HIP HURRA og fuld fart på… 

Var det noget med en anderledes børnefødselsdag de ikke glemmer?

Vi laver de tema fester, som folk vil huske og snakker om.
En dag som pirater hvor de lærer at skyde med kanoner og kæmpe med huggerter.
Eller skal alle være vikinger og lære at smede, kaste med spyd og økser. Eller hvad med en middelalderdag.

 

Læs Mere

Ringenes Verden

Intet er overladt til tilfældighederne – der er tænkt på alle detaljer og store som små vil få aktiviteter de sent vil glemme.
Børn fra 4 år og voksne op til 101 år, vil kunne deltage med stor fornøjelse.

Tanken med denne dag er at alle skal kunne deltage mere eller mindre aktivt uanset alder, fysik og køn. Børnene kan få vist forældrene alt det de kan, forældrene har mulighed for at være sammen med børnene.

 

Læs Mere

Vikinge Dag

Viking aktiviteter, for hele deres familie. 
Børn fra 4 år og voksne op til 101 år, vil kunne deltage med stor fornøjelse.

Intet er overladt til tilfældighederne – der er tænkt på alle detaljer og store som små vil få en aktivitetsdag de sent vil glemme.

Tanken med denne dag er at alle skal kunne deltage mere eller mindre aktivt uanset alder, fysik og køn. Børnene kan få vist forældrene alt det de kan, forældrene har mulighed for at være sammen med børnene såvel som familien.

 

Læs Mere

Polterabend

Hvad med en anderledes polterabend?

Alle vil gerne have en polterabend der huskes af både venner og brudgom. Men tit og ofte skal man transportere sig selv og flokken vidt omkring for at nå alle de ting som man har planlagt for dagen.

Vi tilbyder en dag hvor alle kan ha det sjovt og ingen behøves at holde sig ædru for at køre nogen steder. For vi starter og slutter samme sted. Og skal selskabet videre i byen der fra så ordner vi det med en bus eller andet transport middel.

 

Læs Mere