Velkommen2

Landstedet er en virksomhed, der udspringer af interesse til liverollespil og middelaldermarkeder. Når man spiller liverollespil, forestiller man sig at være en helt anden, end man er til hverdag, og man morer sig storartet. Det er næsten, som når man legede røvere og soldater som børn – bare med bedre udstyr. Landstedet, arrangerer rollespilsevents, middelaldermarkeder og leverer optrædende til publicity events.


Vi laver f.eks. teambuilding-events for firmaer, hvor de deltagende får lov at prøve rollespil. Vi har været med til at arrangere Ringenes Verden i skolernes vinterferie med aktiviteter for børn inspireret af filmene. Desuden har vi været hyret til at skabe stemning til filmpremierer og lavet rollespilsaktiviteter for børn i indkøbscentre.

Landstedet er leverandør af rollespils, middelalder udstyr samt telte til BARDA (DR) Københavns Middelalder Marked Folkene bag Landstedet: Vi har selv dyrket meget rollespil og er engageret i frivilligt foreningsarbejde i rollespilsmiljøet, hvor vi er med til at arrangere store rollespilsarrangementer for børn. Vi holder meget af den måde en historisk fortælling bliver fortalt på en levende måde, hvilket vi mener er lærende og udviklende for både børn i alle aldre.